Budapest és vonzáskörzete+36 70 577 2702info@kert-epites.euH-P 07:00 - 19:00

Társasházak, lakóparkoktarsashazakeslakoparkok

-Rendszeres kertfenntartás

-Öntöző rendszer szervizelés

-Állandó minőség

-Kedvezmények

Vállajuk nagyobb területek folyamatos kertfenntartási munkáit is. Ezért elkészítettünk egy kifejezetten nektek szánt kedvezményes csomagot.

Kérj árajánlatot most!

Fűnyírás: -m2/ft-ra leosztva adunk árajánlatot az előzetes felmérés után. Piacvezető márkáink a folyamatos szervizelés és karbantartás, szakképzett kertész munkaerőnk biztosítják a tökéletes munkánkat. Minél nagyobb területről beszélünk, áraink ahhoz mérten csökkennek.

Öntözőrendszer: Legyen szó karbantartásról, cseréről, beállításról vagy ehhez kapcsolódó bármely munkafolyamatról, azt mi magunk végezzük. Kapcsolati tőkénk révén kedvezményeket tudunk adni.

Ágyások fenntartása: Folyamatosan a megfelelően telepített virág cserje ágyások gyomlálást nem igényelnek, mivel a megfelelően elhelyezett anyagok ezt megakadályozzák!

Permetezés: A növényvédelmet az erre a célra kifejlesztett védőfelszerelésben végzi szakemberünk. Törekszünk a Bio szerek használatára, csökkentve ezzel a káros hatásokat.

Burkolatok tisztán tartása, hótolás: A tél beköszöntével az utak csúszásmentesítését végezzük el hólapáttal, illetve bio sót szórunk a lefagyott részekre, ami a hagyományos sóval ellentétben nem károsítja sem a növényeket és nem maró hatású.

Munkáink után mindig rendet és tisztaságot hagyunk megrendelőink megelégedésére!

 

Menu