Budapest és vonzáskörzete+36 70 577 2702info@kert-epites.euH-P 07:00 - 19:00

Öntözőrendszer

-Precíz öntözőrendszer tervezésöntözőrendszer

-Megbízható öntözőrendszer

-Szakképzettség

-Víztakarékos rendszer kiépítése

Első lépésként felmérjük kertedet, a közművek, épületek, burkolatok helyét. Fontos megállapítanunk a vízforrás helyét is a rajta levő nyomást (bar) és vízhozamot (l/p). Ezek ismerete nélkül lehetetlen öntözőrendszert tervezni, mivel nem tudjuk kiszámolni az öntözési köröket, a szórófejeket, fúvókákat pedig rossz rendszerben helyezzük el, valamint lehet, hogy nyomás csökkentő elemeket kell beiktatni.

Következik a tervezés, amit szakképzett munkatársunk végez. Kihagyhatatlan lépés, mivel itt derül ki a szórófejek és beállítások mikéntje, hány darab és milyen öntözési kört iktatunk be a csőnyomvonal elhelyezkedése, stb. Fontos megemlítenünk, hogy az öntöző rendszered víztakarékossága első számú szempont, ehhez szervesen kapcsolódnak az előbb említettek. Ezt kerti vízóra beszerelésével is nagyban segítjük, mivel így kb. feleződik a kilocsolt víz díja.  Erről kapsz egy színes felülnézeti képet . Csak és kizárólag a piacvezető márkák (Hunter, Rain Bird) használatával tudjuk biztosítani a megfelelő, hosszú távú, pontos működést. “A drágább, olcsóbb” elv itt is érvényesül, mivel a gyakoribb meghibásodás károkat okoz a kertedben és többszöri cserére, javításra szorul öntözőrendszered. A pontos beállítások miatt a telepítést és programozást kertész szakembereink végzik. Érdemes hozzáértőhöz fordulni mivel évszakonként más és más beállítások érvényesek, vagy kérhetünk olyan extra kiegészítő modult is, amivel a levegő páratartalmából, szélből, hőmérsékletből kiszámítja öntözőrendszered a víz szükséges mennyiségét és öntözés idő tartamát. Az öntözőrendszer elemeit a Mmi valamint a Din Kft-től szerezzük be.

Új termék:

A nyári hőségben teraszok hűtését is vállaljuk az öntöző rendszerre köthető párásító kiegészítő elemekkel. Kellemes klímát eredményez ami üdítőleg hat, így tovább élvezhetjük a kint létet a hőség ellenére is.

 

ÖNTÖZŐRENDSZER    öntözőremdszer

Menu