Budapest és vonzáskörzete+36 70 577 2702info@kert-epites.euH-P 07:00 - 19:00

Kertépítés

-Szakképzett kertészek

-Gyorsaság

-Ár-érték arányosság

-Bizonyított márkák

-Újuló technikai fogások

Kertépítésnél legelső lépésben a felmérést ejtjük meg, ami tartalmazza az épületek, utak, bontandó létesítmények, megtartandó növények, a közművek, terepviszonyok pontos elhelyezkedésének felmérését. Mindezek után tervezőnk elkészíti az aktuális kerttervet, amiről egy színes felülnézeti képet kapsz, részletes növény listával. Lehetőség nyílik 3D terv elkészítésére is, viszont ez jóval költségesebb, ezért kifejezetten a te kérésedre valósítjuk csak meg. A durva tereprendezési munkálatokat gépekkel végezzük, a tápdús termőföldet pedig megbízható forrásból szerezzük be. A finom tereprendezést kézi erővel hajtjuk végre, a minél precízebb síkok elkészítése miatt. Hengerrel tömörítjük, hogy a későbbiekben is egyenletes síkunk legyen.

Öntöző rendszer telepítést még a növény anyag beültetése előtt kell megcsinálnunk, mivel ez vízvezeték rendszer kiépítését követeli meg. Sziklakertek, tavak építését is vállaljuk amire ekkor kerül sor. Próbálunk igazodni az adott helyen előforduló kőtípusokhoz (pl. Buda –mészkő). Az építést itt is képzett szakembereink végzik mivel egy elszabadult szikla súlyos károkat okozhat, a nem megfelelően felépített tó pedig pocsolya, giccs lesz a kertünkben.

A növény telepítést az előzőleg elkészített terv alapján végezzük, ügyelve a megfelelő mélység és tápanyag elhelyezésére, hogy dinamikusan fejlődő kertet készíthessünk számodra. Ekkor elhelyezzük a gyommegkötő anyagokat és egyéb szükséges elemeket. A mulcs-ot  minimum 5 cm vastagon terítjük el mivel ezzel meggátoljuk a talaj túlzott párologtatását, egyes gyomfajok előtörését. Viszont önmagában ez nem elég. Speciális textilt terítünk a mulcs alá, hogy ezeket a hatásokat fokozzuk. A szegélyeket elhelyezzük az ágyások és gyepfelület találkozásánál, így a későbbiekben nehezebben nő össze a két réteg, könnyebb lesz a gyepszélt gondozni.

A kert fenntartását is vállaljuk, mert az előre eltervezett formák, csoportok így évek múlva is megtartják azt, amit a kert kiépítéskor létrehoztunk.

Tehát vállalunk kertépítést, sziklakert építést, tó építést, öntözőrendszer építést, kerttervezést, kertfenntartást, szervizelést, növény telepítést, szaktanácsadás, zöld hulladék elvitelt, metszést, stb.

Menu