Budapest és vonzáskörzete+36 70 577 2702info@kert-epites.euH-P 07:00 - 19:00

Díjmentes felmérés és árajánlat napelemre

Kérjen ingyenes és kötelezettségmentes felmérésünt és árajánlatot cégünktől napelemes rendszer kiépítésére. Nagy tapasztalattal várjuk megkeresését, cégünk már több száz, azóta is tökéletesen működő napelemes rendszer telepítését végezte már el az évek során. Minden napelem rendszerünk teljesítménye követhető az interneten keresztül. Keresse cégünket, mivel minőségi anyagok és profi munka jellemzi cégünket. Keresse weboldalunkon a napelem ár menüpont, ott talál körülbelüli árakat. Személyre szabott árakért viszont keresse kollégáinkat.

napelem, napelem rendszer, napelem ár

Medence fedés, – takarás, – építés

Medencéjével kapcsolatosan felmerülő mindenfajta munában segítségére leszünk.Sőt, ha medence építés előtt áll, akkor is bátran keresse szakértő kollégáinkat. Megtalál bennünket az interneten, weboldalunkon, így szakszerű és gyors segítséget, infókat kaphat. Szolgáltatásaink között van medence fedés vagy felújítás medence fólia segítségével, de a medence körül felmerülő munkálatokkal is, komplett karbantartás, takarítás, beüzemelés, téliesítés keresheti kollégáinkat.

medence fedés, medence építés, medence fólia

Minőségi nyílászárók tömkelege 

Ablak, ablakcsere előtt mindenképp vegye figyelembe cégünk minőségi termékkínálatát. Nem csak ajtó ablak termékeinkkel találkozhat, hanem az összes fajta nyílászáró fellelhető hatalmas választékkal. A festett mdf ajtó nagy kedvenc gyermekes vásárlóink körében. Kérjen árajánlatot szakértő munkatásainktól, ezt díjmentesen és kötelezettségmentesen kérheti, várjuk megkeresését!

ablak, ablakcsere, ajtó ablak, festett mdf ajtó

Minőségi kínálat nyílászárókból

Cégünk nem alkudott meg, kizárólag minőségi nyílászárókat talál nálunk. A sok éves kemény munka, a tapasztalatok azt mutatták, hogy a vásárlók többre értékelik a minőséget, mint az igen alacsony árú nem minőségi termékeket. Hosszútávon ezek a minőségi termékek bizonyultak ár/érték arányban a legjobb választásnak. Tekintse meg beltéri ajtó kínálatunkat melyben mindannyian megtalálják a nekik legmegfelelőbb termékeket. A beltéri ajtók  mellet minden típusú nyílászáró megtalálható nálunk, ajtó termékeink mellett ablakok, garázskapukés árnyékolástechnika is.

beltéri ajtó, beltéri ajtók, ajtó, cpl ajtók

Árfolyam értékek naprakészen

Végre rátaláltam egy olyan árfolyamos oldalra, amit biztonsággal használhatok, nem kell attól tartanom, hogy nem frissíti rendesen az adatokat. Itt minden egyes látogatáskor látni az utolsó frissítés dátumát az oldalon. Egy remek kis valutaváltó program is segíti az érdelődők dolgát. A legkeresettebb euró árfolyam és dollár árfolyam mellett megtalálható minden árfolyam napi értéke. Érdemes használni az oldalt minden nap.

árfolyam, euró árfolyam, euró árfolyam, valutaváltó

Bruttó bér – nettó bér kalkulálás

Abban az esetben is jól jöhet a bérkalkulátor program, ha új állás után kutatunk. Jó, ha tudjuk a bérigényünket bruttóban. A munkáltatót úgyis csak a bruttó bérigény érdekli, minket munkavállalókat pedig leginkább a nettó. Azzal azért érdemes tisztában lennünk, hogy mi az a havi juttatás, amiért munkahelyet váltanánk, elhelyezkednénk. A nettó bér összegét a nettó bér kalkulátor segítségével kapjuk meg nagyon egyszerűen és gyorsan, hogy ön felkészült legyen egy állásinterjún.

bérkalkulátor, nettó bér, nettó bér kalkulátor

A lakás dizájnja ragyogóan tükrözi lakója egyéniségét, így amint meghívnak egy lakásba és alaposan megnézhetjük a a konyhabútort máris van kiindulópontja a társalgásnak. Régen elmúltak már azok az évtizedek, midőn a gardrób csupán egy bútordarab volt vagy az ülőgarnitúra egy-két komfortos ülőkéből állt. Ma már a konyhabútor és a franciaágy is látványelem, miképpen a rengeteg kinézetű ülőgarnitúra is. Nem létfontosságú divatszakértőnek lenni, ahhoz hogy otthonunk lenyűgöző benyomást keltsen, elégséges csupán egy cseppnyi jó ízlés valamint odafigyelés. Bármely stílusban felöltöztethetjük otthonunkat, hiszen a variációknak tényleg csupán a fantáziánk szabhat határt, amely segíti a hozzánk illő gardrób, franciaágy és konyhaszekrény kiválasztását.
A műfüvet idővel olcsóbb fenntartani. A természetes fű ugyanis folyamatosan drágul, hiszen ha, hozzáadjuk a műtrágyák, a növényvédő szerek, a fűnyírók, a gyomirtók, a víz költségeit valamint a ráfordított időt, akkor a műfű jóval költséghatékonyabb, mint a valódi fű teljes élettartama alatt. A prémium műfű és a pázsit műfű környezetkímélők és 100%-ban U.V. rezisztensek. A kingrass.hu honlapunkon folyamatosan tájékozódhatnak a műfű árak, és a műfű akciók lehetőségeiről.
A szappan mindegyik korban és népnél egyet jelölt a igényességgel és a vitalitással. Nagyanyáink a bájosság ideálját többek között a szép bőrben határozták meg, melynek eléréséhez gyógynövények erejét hívták segítségül, no meg az esszenciális zsírsavakban bővelkedő szamár tejet. Az elődeink szépészeti kellékük egyértelműen natúr szappan volt, tudniillik az ő idejükben még nem adagoltak semmiféle mesterséges anyagot a szappan masszájához. Szerencsére újabban újra fejlődésnek kezdetek az oly szappan készítő garázscégek, melyek a feledésbe merült céhek nyomán készműves szappan gyártásába fogtak. A kézműves szappan erősségea hatalmas márkanevekhez képest, jellemzően a natur szappan jellegben búvik meg, mert miként régen, úgy ma is kimondottan naturális anyagokat alkalmaznak.
Menu